Category Archive: Blog

 1. Imaginarium festival

  Leave a Comment

  Imaginarium-LRozenberg-small-88

  Friesland is weer een festival rijker, het Imaginarium festival. Een fantasie festival voor iedereen die van een beetje magie in zijn leven houdt. Het festival vond plaats in het bos van Ypey in Tytsjerk. Een magische locatie die perfect is voor zo’n evenement. Zodra ik mijn kaartje had gekocht en de brug naar het festival betrad begon muziek van Lord of the Rings te spelen, een magisch moment, alsof de soundtrack van mijn avontuur die dag begon te spelen.

  Imaginarium-LRozenberg-small-44Het was voor mij de eerste keer dat ik op zo’n festival aanwezig was om foto’s te maken. Maar ik, groot fan van alles wat met fantasie te maken heeft, ben besmet met het virus! Wat heb ik een te gekke dag gehad. Er waren mensen verkleed in de meest bijzondere outfits, er waren vuurspuwers, muziek optredens, een valkenier, zwaardgevechten en boogschieten. De perfecte locatie voor een fotografe die gek is op fantasie. Ik heb uren rond gelopen op het festival en meer dan 300 foto’s gemaakt.

  Imaginarium-LRozenberg-small-67Tijdens het bewerken van de foto’s besefte ik hoe erg ik genoten heb van het festival en dat ik erg graag meer van dit soort evenementen wil gaan fotograferen. Helaas zijn veel van deze evenementen niet bepaald om de hoek zoals deze. Maar in de toekomst wil ik erg graag meer van dit soort evenementen bijwonen om foto’s te maken.

  Voor meer foto’s klik hier.

   

 2. Nieuwe website!

  Leave a Comment

  Leeuwarden instagramOp dit moment ben ik erg druk bezig met afstuderen bij Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar. Mijn afstudeerproject gaat vooral over Schrijfburo-online, dit is de internetpoot van Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar.

  Mijn opdracht was om een idee dat er lag goed uit te denken, uit te werken en uit te voeren.  Voordat de website online was gegaan kwamen er al klanten, allemaal met de vraag voor een website. Aan mij was de taak om deze te maken in WordPress.

  Voordat ik bij Schrijfburo ging werken had ik wel eens gewerkt met WordPress, maar dan vooral berichten maken en plaatsen. De echte programmeerkant deed ik voor die tijd altijd in HTML en CSS.

  Ik ben mij toen gaan verdiepen in WordPress en heb nu meerdere websites gemaakt hiermee. Waaronder de website voor Schrijfburo-online en de website voor mijn vader die kunstschilder is Decoroza.

  Mijn eigen website was echter nogal veroudert in de afgelopen tijd.. Hij zag er nog wel mooi uit (volgens mijzelf..) maar erg functioneel was hij niet. Vandaar dat ik nu deze website maar eens een update heb gegeven. De komende tijd zal deze nog wel vaak gaan veranderen maar de basis ligt er.

  Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn vernieuwde fotografie portfolio.