Nieuwe website!

Leave a Comment

Leeuwarden instagramOp dit moment ben ik erg druk bezig met afstuderen bij Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar. Mijn afstudeerproject gaat vooral over Schrijfburo-online, dit is de internetpoot van Schrijfburo Terwisscha & Wagenaar.

Mijn opdracht was om een idee dat er lag goed uit te denken, uit te werken en uit te voeren.  Voordat de website online was gegaan kwamen er al klanten, allemaal met de vraag voor een website. Aan mij was de taak om deze te maken in WordPress.

Voordat ik bij Schrijfburo ging werken had ik wel eens gewerkt met WordPress, maar dan vooral berichten maken en plaatsen. De echte programmeerkant deed ik voor die tijd altijd in HTML en CSS.

Ik ben mij toen gaan verdiepen in WordPress en heb nu meerdere websites gemaakt hiermee. Waaronder de website voor Schrijfburo-online en de website voor mijn vader die kunstschilder is Decoroza.

Mijn eigen website was echter nogal veroudert in de afgelopen tijd.. Hij zag er nog wel mooi uit (volgens mijzelf..) maar erg functioneel was hij niet. Vandaar dat ik nu deze website maar eens een update heb gegeven. De komende tijd zal deze nog wel vaak gaan veranderen maar de basis ligt er.

Vergeet niet een kijkje te nemen in mijn vernieuwde fotografie portfolio.

Leave a Reply